Flebologie

Heeft u wel eens vermoeide, pijnlijke benen of gewoon een zwaar gevoel? Stoort u zich erg aan die dikke aderen op uw benen?

In dat geval kan er sprake zijn van spataderen!

Met veel genoegen willen wij u mededelen dat u van 1 oktober 2016-1 9 december  2016  bij ons terecht kan voor onderzoek naar spataderen. Dit gebeurt aan de hand van een echo-apparaat op de buitenkant van uw benen, en wordt door Dr. Kockaert, ervaren dermatoloog  en fleboloog uitgevoerd.

Dr. Kockaert werkt alleen op locatie Maastricht. Afhankelijk van de mate waarin u spataderen heeft, kan een geschikte behandelingen gekozen worden. Zo bespaart u mogelijk voor een deel problemen in de toekomst. De behandeling kan op korte termijn plaatsvinden.

Dr. Kolbach Kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeringen voor zowel basis als aanvullende verzekeringen. Bij aanvullende verzekering betaalt u geen eigen risico.  Voor de basisverzekering is er in Nederland een verplicht eigen risico dat geldt voor bezoeken aan ziekenhuis, medisch specialist, medicatie en laboratoriumonderzoek, dit bedrag is uw jaarlijkse eigen bijdrage.

Wij bieden op het gebied van flebologie one-day shop spataderbehandelingen aan en onze bandagist zorgt voor het aanmeten van correct passende therapeutisch elastische kousen..

De andere specialisten van Huidcentrum Limburg staan ook voor u klaar:

Nieuws

Dr. Ostertag, ervaren en zeer deskundig mohs-chirurg en dermatoloog  is sinds begin februari 2017  werkzaam in de Dr. Kolbach Kliniek te Maastricht. Zij wil patienten met huidkanker behandelen in...

U kunt een afspraak maken voor een advies en/of behandeling over Guinot producten op dinsdag 13 december te Maastricht. Het team van Huidcentrum Limburg staat dan...

Dure december maand, goedkoop inkopen Guinot, Skinceuticals en andere producten.

Voor al onze produkten: La Roche Posay, Avene, Dr. G, Guinot, Skinceuticals, Auriga, General Topics,...

Wanneer u vragen heeft over verzorgingsproducten, problemen met het vinden van het juiste product bij een droge huid, eczeem, huidveroudering, pigmentvlekken en oneffenheden dan kunt u gewoon via...

Bezoek onze webshop

Maak een afspraak