Bandageren

Wordt na een onderzoek en diagnose voorgesteld om uw spataderen of lymfoedeem te behandelen met behulp van bandageren, dan kan dat met behulp van steunkousen of compressiebandage.

Therapeutisch elastische kousen / steunkousen

Wij bieden diverse therapeutisch elastische kousen (TEK) in verschillende druksterkten, variërend van licht tot zwaar. De kousen vormen een constante onderhoudstherapie voor spataderen en lymfoedeem. Ze zitten comfortabel en zien er bovendien niet uit als steunkousen maar zijn onopvallend en modieus.

Aantrekhulpmiddelen kousen

Voor het aantrekken van therapeutische kousen zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar. Dankzij deze hulp wordt het aantrekken van elastische kousen, ook bij verminderde bewegingsvrijheid, aanzienlijk vergemakkelijkt. Wij kunnen u informatie en advies geven welk hulpmiddel voor u van toepassing is.

Armkousen voor lymfoedeem na borstkanker

Lymfoedeem na borstkanker is een invaliderend probleem waarvoor wij veel aandacht hebben. De samenwerking tussen dermatoloog, chirurg en huidtherapeut zorgt dat er geen complicaties optreden waardoor u minder last heeft van uw arm. Daarbij is het aanmeten van een goed passende en comfortabele armkous van essentieel belang.

Compressiebandage

Behoort het gebruik van steunkousen niet tot de mogelijkheden, dan maken wij gebruik van compressiebandage. Bandages zorgen voor de afvoer van vocht en de ondersteuning van het bloedcirculatiesysteem.

De andere specialisten van Huidcentrum Limburg staan ook voor u klaar:

Nieuws

Sinds enkele maanden hebben wij een fotofinder in onze kliniek. Door de gestructureerde wijze van foto's maken hebben we al meerdere afwijkende moedervlekken, melanoom en andere huidkankers...

Heb jij acne met minimaal 5 puistjes in het gelaat dan ben je van harte welkom voor een gratis behandeling.  Op maandag 27 november om 13.15 uur is het examen voor het vakdiploma acne in Heerlen....

Voor al onze produkten: La Roche Posay, Avene, Dr. G, Guinot, Skinceuticals, Auriga, General Topics, Galderma Cetaphil, Vichy etc kunt u tot 2 december 2017 korting krijgen.
Let op:...

Wanneer u vragen heeft over verzorgingsproducten, problemen met het vinden van het juiste product bij een droge huid, eczeem, huidveroudering, pigmentvlekken en oneffenheden dan kunt u gewoon via...

Bezoek onze webshop

Maak een afspraak