Dermatologie

Allergieën
Behandeling van allergieën zoals eczeem, netelroos etc.

Aandoeningen rond de anus
Behandeling van aambeien, fistels en frisuren.

Auto-immuun aandoeningen
Behandeling van auto-immuun aandoeningen zoals psoriasis.

Geslachtsziekten
Behandeling van geslachtsziekten zoals chlamydia, syfilis en genitale wratten.

Huidkankers
Behandeling van diverse vormen van huidkanker zoals moedervlekken, melanomen en huidtumoren

Infectieziekten
Behandeling van infectieziekten zoals herpes. 

Lipoedeem
Een vet- en vochtophoping tussen de vetcellen (lipoedeem) wordt behandeld met behulp van huid- en oedeemtherapie. (naar huid/oedeemtherapie) 

Lymfoedeem
Een vochtophoping in de huid (lymfoedeem) wordt behandeld met behulp van huid- en oedeemtherapie. (naar huid/oedeemtherapie)

One-day-shop spataderbehandelingen
Om het u als cliënt zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u bij Huidcentrum Limburg alle behandelmogelijkheden voor spataderen op één en dezelfde dag aangeboden krijgen. We noemen dat one-day-shop. Op één dag vindt dan het onderzoek, de diagnose en de behandeling plaats.  

Bij het behandelvoorstel krijgt u van ons een uitgebreide schriftelijke uitleg en advies. Indien u direct behandeld wil worden omdat u jaarlijks komt voor scleroseren (wegspuiten aderen), dan kunt u dit vooraf aangeven. Wanneer het vooraf is ingepland dan hoeft u maar één keer langs te komen. Elke dinsdag is er een spreekuur waarbij de dermatoloog, vaatchirurg, vaatlaborant en bandagist aanwezig zijn. Alle nieuwe behandelmethoden zijn aanwezig en worden volledig vergoed. Wij zijn zelf gecertificeerd met het Topzorg-predikaat voor de behandeling van spataderen (varices).

Overmatig zweten

Spataders
Behandeling spataderen (varices)

Wratten
Behandeling van wratten.

Ziekten van het aderlijk bloedstelsel
Behandeling van ziekten van het aderlijk bloedstelsel zoals spataders, open benen en chronische wonden.

De andere specialisten van Huidcentrum Limburg staan ook voor u klaar:

Nieuws

Sinds enkele maanden hebben wij een fotofinder in onze kliniek. Door de gestructureerde wijze van foto's maken hebben we al meerdere afwijkende moedervlekken, melanoom en andere huidkankers...

Heb jij acne met minimaal 5 puistjes in het gelaat dan ben je van harte welkom voor een gratis behandeling.  Op maandag 27 november om 13.15 uur is het examen voor het vakdiploma acne in Heerlen....

Voor al onze produkten: La Roche Posay, Avene, Dr. G, Guinot, Skinceuticals, Auriga, General Topics, Galderma Cetaphil, Vichy etc kunt u tot 2 december 2017 korting krijgen.
Let op:...

Wanneer u vragen heeft over verzorgingsproducten, problemen met het vinden van het juiste product bij een droge huid, eczeem, huidveroudering, pigmentvlekken en oneffenheden dan kunt u gewoon via...

Bezoek onze webshop

Maak een afspraak