Flebologie

Heeft u wel eens vermoeide, pijnlijke benen of gewoon een zwaar gevoel? Stoort u zich erg aan die dikke aderen op uw benen?

In dat geval kan er sprake zijn van spataderen!

U kunt bij ons terecht  voor onderzoek naar spataderen. Dit gebeurt aan de hand van een echo-apparaat op de buitenkant van uw benen, en wordt door Dr. Kolbach, ervaren dermatoloog  en fleboloog uitgevoerd.

Dr. Kolbach werkt  op locatie Maastricht en Heerlen. Afhankelijk van de mate waarin u spataderen heeft, kan een geschikte behandelingen gekozen worden. Zo bespaart u mogelijk voor een deel problemen in de toekomst. De behandeling kan op korte termijn plaatsvinden.

Dr. Kolbach Kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeringen voor zowel basis als aanvullende verzekeringen. Bij aanvullende verzekering betaalt u geen eigen risico.  Voor de basisverzekering is er in Nederland een verplicht eigen risico dat geldt voor bezoeken aan ziekenhuis, medisch specialist, medicatie en laboratoriumonderzoek, dit bedrag is uw jaarlijkse eigen bijdrage.

Wij bieden op het gebied van flebologie one-day shop spataderbehandelingen aan en onze bandagist zorgt voor het aanmeten van correct passende therapeutisch elastische kousen..

De andere specialisten van Huidcentrum Limburg staan ook voor u klaar:

Nieuws

Sinds enkele maanden hebben wij een fotofinder in onze kliniek. Door de gestructureerde wijze van foto's maken hebben we al meerdere afwijkende moedervlekken, melanoom en andere huidkankers...

Heb jij acne met minimaal 5 puistjes in het gelaat dan ben je van harte welkom voor een gratis behandeling.  Op maandag 27 november om 13.15 uur is het examen voor het vakdiploma acne in Heerlen....

Voor al onze produkten: La Roche Posay, Avene, Dr. G, Guinot, Skinceuticals, Auriga, General Topics, Galderma Cetaphil, Vichy etc kunt u tot 2 december 2017 korting krijgen.
Let op:...

Wanneer u vragen heeft over verzorgingsproducten, problemen met het vinden van het juiste product bij een droge huid, eczeem, huidveroudering, pigmentvlekken en oneffenheden dan kunt u gewoon via...

Bezoek onze webshop

Maak een afspraak